2011. április 30., szombat

20 kg.ANGOL Bálás ruha.gyerek-felnött vegyesen. - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

20-kg angol és olasz , gyerek és felnőtt ruha eladó.
Ha elviszed villámáron, akkor a budapestre történö szállitást átvállalom bizonyos kerületekbe. irj és megbeszéljük.. A képeken nem biztos, hogy az általad vásárolt bála van.
Foltok, bolyhosodás , kopott minta vagy varrható lyuk előfordulhat.
Vagy nem a legújabb divat.
56-3Xl-ig
1-II. osztályú.
Előforduló márkák: Next Dorothy P., Papaya, Cherokee, Marks&Spencer, George , Benetton, mexx, esprit , disney stb. Adidas.
A ruhák zsákokban vannak,  arányokat nem tudok írni, mert nincs időm szétszedni. De megközelitöleg fele-fele arányban vannak, a gyerek és a felnött ruhák.
Van közte jó állapotú és használtabb is. Enyhe kis foltok, szakadás, pici lyukak elöfordulnak. Elöfordulhat még: cipzár törés, kopottság, gombhiány, szinfakulás, nyulottság, moshatatlan folt is elöfordulhat pár db ruhán. nem géprongyog, de minden egyes kis hiba lehetöséget kiirok a késöbbi félreértések elkerülése miatt. mert rengeteg ruha, nem tudom mindegyiket átnézni, ahogy jönbálázom, és elöfordul, hogy van benne hibás is.. kérlek ennek tudatában licitálj. A Ruhák sem mosva, sem vasalva nincsenek, tehát mosást igényelnek. bálás ruha lévén nem hajtogatott ruha, hanem ömlesztett.
Ha érdekel licit elött irj, és megegyezünk: )csomag is. Nézz szét, ennyiért sehol nem kapsz ennyi ruhát. Akár tovább értékesitésre is alkalmas
Felsőket, pólókat, tunikákat, kardigánokat, pulcsikat, pamut  nadrágokat, leggingseket tartalmaz.
BP-re megegyezés szerint elviszem. Kb 2-zsák ruha az 20 kg.
kérdezz és válaszolok szivesen.



Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 20:30
. 20 kg.ANGOL Bálás ruha.gyerek-felnött vegyesen. - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése