2011. szeptember 27., kedd

Dudich Endre: A földtudomány nagy tudósegyénis - Jelenlegi ára: 1 275 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A földtudomány nagy tudósegyéniségeiA könyv listaára: 1500 Ft. Leírás:
A magyar földtudomány nagy alakjaival foglalkozó kötet egyes tanulmányai a Magyar Tudományos Akadémia Földtudományok Osztálya, a Gróf Klebelsberg Kuno Alapítvány és a Magyarhoni Földtani Társulat Tudománytörténeti Szakosztálya 1998 és 2002 között rendezett közös tudománytörténeti előadásain hangzottak el eredetileg. A kötet első fejezete - Szabó Zoltán tollából - a neves geofizikus, Eötvös Loránd (1848-1919) tudományos munkásságával foglalkozik. Olvashatunk a nevezetes torziós inga-kísérletekről, a Ság hegyi, a balatoni, s a fruska gorai megfigyelésekről, s a fejezet tartalmazza Eötvös néhány hivatalos levelét is. A második fejezet - Dudich Endre angol nyelvű tanulmánya - Raimund W. W. von Klebelsberg zu Thumburg (1886-1967), a földtan és őslénytan professzora pályájával foglakozik, aki az innsbrucki egyetem munkatársa volt. A harmadik fejezet további tizenegy tudós rövidebb méltatását tartalmazza, köztük olyanokét, mint Cholnoky Jenő, Földvári Antal, Koch Sándor, Papp Simon, Prinz Gyula, Telegdi Roth Sándor vagy Vitális István. A kötet minden egyes fejezete angol nyelvű tartalmi kivonattal zárul. A könyv végén találhatjuk a szerzők magyar és angol nyelvű jegyzékét. ISBN: 978-963-878-006-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 275 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 18:12
. Dudich Endre: A földtudomány nagy tudósegyénis - Jelenlegi ára: 1 275 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése