2011. november 30., szerda

Papp Zoltán: Elidőzni a szépnél - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Elidőzni a szépnélA könyv listaára: 3295 Ft. Leírás:
Papp Zoltán Kant kiváló fordítója, aki évtizedek óta olvassa és értelmezi a königsbergi mester szavait. Az ítélőerő kritikájának új fordítása (2. kiad. 200322013) során például arra tett kísérletet, hogy láthatóvá tegye Kant gondolatmenetének művön belüli folytonos alakulását, újraformálódását, erjedési folyamatát. Fordításához írt, kritikai értelmezésnek is beillő utószavában hangsúlyozta, hogy Az ítélőerő kritikája afféle work in progress - formailag lezárt mű ugyan, ám gondolatilag befejezetlen. Jelen mű - 2002-es PhD-dolgozatának jelentősen átdolgozott változata - e fordítói munka gyümölcse, a Kant-szövegek szoros olvasása során megfogalmazott észrevételek szintézise, az Ítélőerő utószavában felvetett kérdések kifejtése, tulajdonképpen a fenti gondolatmenetet folytatja. A szerző Schelling művészetfilozófiai előadásainak egyik megjegyzéséből indul ki, miszerint az esztétikai ítélőerő kritikáját (a mű első részét) vétek esztétikának tekinteni. Papp Zoltán Schelling mellett érvel, éspedig a műben magában keletkező feszültségek, valamint a mű esztétikai tanításait - A tiszta ész kritikája (200410009) felől - motiváló nem esztétikai érdekek okán. A szerző tehát ezeket a feszültségeket és ezeket az érdekeket fejti föl a részletekbe kapaszkodó szoros olvasás módszerével - a kanti filozófiában jártas és a szerző személyes hangvételétől nem idegenkedő olvasók számára. ISBN: 978-963-9777-11-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 00:57
. Papp Zoltán: Elidőzni a szépnél - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése