2011. december 28., szerda

TomTom GO630 GPS Navigáció - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

A TomTom GO 630-as széria előre telepített, háztól-házig térképcsomagot tartalmaz, benne Közép- és Kelet-Európa 17 országa, (Ausztria, Belgium, Csehország, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Magyarország, Németország, Olaszország, San Marino, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán) részletes térképe, és további 9 ország (Albánia, Bosznia és Hercegovina, Fehéroroszország, Macedónia, Montenegro, Moldova, Románia, Szerbia és Ukrajna) összekötő útjai is. A készülék a TomTom díjnyertes szoftverével működik, része a Map Share szolgáltatás és a beépített kihangosítás. Az RDS-TMC forgalmi jelvevőnek köszönhetően (nem tartozéka) a járművezetők könnyen hozzáférhetnek a részletes forgalmi információkhoz.
Az azonnali közlekedésinformáció a plug & play TomTom RDS-TMC forgalmi jelvevőnek köszönhetően  növeli a komfortérzetet és a használhatóságot. A beépített kihangosító a Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható, kiváló minőségű hangrendszernek köszönhetően az autósok telefonálás közben is az útra figyelhetnek.
A TomTom GO 630 kiterjedt biztonsági tulajdonságai között említendő a ’ Segítség’ menü, ami közvetlen hozzáférést kínál vészhelyzetben a sürgősségi és autómentő szolgáltatásokhoz.
A hangvezérelt úticél-meghatározás révén a készülék használói elképesztően sok várost és utcát kereshetnek meg, miután szóban közölték a készülékkel a célállomás pontos nevét és címét.
Új ügyes és vicces extrák is használatra kínálkoznak, hogy az új TomTom-tulajdonosok személyre szabhassák készüléküket, ha kell, saját hangon rögzített utasításokat tölthessenek fel, megtekinthessék dokumentumaikat. Saját pozíciójukról információt küldhetnek SMS-ben és  BluetoothŽ-on, továbbá vezeték nélküli technológia segítségével, vagy akár egyéni autós ikonokat választhatnak és jeleníthetnek meg maguknak a készülék kijelzőjén
Az ingyenes TomTom HOME program és tartalom arra szolgál, hogy a TomTom-közösségtől a készülék átvehesse a mindig legfrissebb információkat.
A termék technikai leírása:
- 10, 92 cm átlójú, 16: 9 formátumú LCD (WQVGA: 480×272 pixel)
- 400 MHz-es processzor
- 2 GB belső flash memória
- beépített SD-kártyaolvasó
- különösen érzékeny GPS-vevő
- BluetoothŽ
- lítium-polimer akkumulátor
- méret: 118×83×24 mm
- tömeg: 220 gramm
-RDS-TMC forgalmi jelvevő nem tartozéka (kb. 4 - 6e Ft)
 
Bővebb információ: http: //www. geeks. hu/tesztek/090408_tomtom_go_630_traffic_teszt
 
A térkép 4 hónapja lett frissítve, az akkori állapot szerint működik.
Kb. 3* volt használva.
Ha karácsonyra kell, lezárom hamarabb az aukciót, hogy odaérjen időben.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-31 19:20
. TomTom GO630 GPS Navigáció - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése