2012. január 26., csütörtök

Gotu Kola , Tigrisfű, palánta , a férfi erő - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

GOTU KOLA  cserepes palánták
Személyes átvétel : Vecsés és Bp XIII. ker. Lehel piacnál.   de postázom is biztonságosan becsomagolva.
A gotu kola hatásai
A gotu kola-t sokféle célra használták a történelem folyamán: sebek gyógyításához, a keringés javításához, légzőszervi megbetegedésekre, a memória javítására, rák ellen, az életerő növelésére, általános frissítőként, méregtelenítésre, bőrproblémák kezelésére (pikkelysömör és ekcéma), a kötőszövet megfiatalítására, égések és vágások kezelésére, bőrfertőzések kitisztítására, ödémák ellen, arthritisz és reuma kezelésére, a vesék és a máj gyógyítására, a vénák erősítésére (visszerek), vértisztításra, magas vérnyomásra, nyugtatóként, stresszcsökkentőként, afrodiziákumként, immunerősítőként, adaptogénként, stb.
Napjainkban gyakran összetevője a különféle tonizálóknak, zsírégetőknek, kozmetikumoknak, immunerősítőknek, különféle fiatalító valamint sebgyógyító krémeknek (független kutatások kimutatták, hogy helyileg alkalmazva is képes kifejteni hatását)
Igen gyakran használják fekvőbetegek és operációból lábadozó páciensek esetében a sebek gyógyulásának elősegítésére, fájdalomcsillapítóként, fekélyek ellen, valamint az izomsorvadás ellen.
A vénákra gyakorolt előnyös hatásai folytán kiválóan alkalmas a visszér, a gyomorfekély, a visszérgyulladás, az aranyér, stb. kezelésére. A gotu kola ugyanis erősíti a kapillárisokat és a vénákat, és ezáltal a vérkeringés javulását is okozza.
Kötőszövetre gyakorolt hatása a kollagéntermeléssel függ össze, valamint a bőrt is erősíti (ezért hasznos öregedés elleni szer – az öregedéssel ugyanis vékonyodik a bőr), erősíti a szöveteket is, így segíti elő a sebek gyógyulását, helyrehozza a károsodott szöveteket, és elősegíti a haj és a körmök növekedését.
A Gotu Kolának a fentieken kívül kitűnő potencianövelő hatást is tulajdonítanak. A 10. században az aktuális király Aruna volt, akiről azt mesélik, hogy a Gotu Kola erejének köszönhette energiáját ahhoz, hogy kielégítse 50 fős háremét.


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2012-02-13 06:49
. Gotu Kola , Tigrisfű, palánta , a férfi erő - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése