2011. július 27., szerda

Lenspen -- lencse - objektív tisztító - Jelenlegi ára: 1 100 Ft


Objektív - lencse tisztító készlet
 
Új, eredeti bontatlan csomagolásban. A lenti képen látható kinézetben.
 
Active carbon technológia, zsír vagy olaj alapú szennyeződések eltávolítására (pl.: ujjlenyomat)
Működés:
Az aktív szén felületaktív hatását régóta alkalmazzák nagy hatékonysággal az élet egyéb területein is. Akár a gyógyászatban, iparban vagy a háztartásban különféle anyagok megkötésére és tisztítására.
A lenspen használatakor ennek a sokoldalú anyagnak a zsír és olaj megkötő képességét vesszük igénybe. Hasonlóan mint ahogy a háziasszonyok is felhasználták az újságpapírt ablaktisztításra, nem tudván, hogy a nyomdafesték széntartalmát hívják segítségül az ablakok és tükrök ragyogóvá tételéhez,
Ez a lenspen, több mint egy festékes újságpapír. A tisztítókorong mikroszálas felülete aktív szénport tartalmaz, amely megköti az objektív felületén lévő szennyeződést. Tehát elsősorban nem mechanikai úton, hanem kémiailag tisztítja a felszínt.
Használat:
A kitolható ecset segítségével - ha szükséges - pormentesítjük a felületet. Majd a védőkupak eltávolítása után, a tisztítókorong körkörös mozgatásával eltávolítjuk a szennyező anyagot. A védőkupakban lévő szivacs tartalmazza az aktív szenet, ezért időnként forgassuk meg a tisztítókorongon. Így azt feltöltjük az aktív szénnel. A korong kihúzható és megfordítható, a másik oldalán egy kisebb méretű korongot is találunk.
 
 


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 21:59
. Lenspen -- lencse - objektív tisztító - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése