2011. október 30., vasárnap

Új Skullcandy Agent Fejhallgató 4 féle AKCIÓ 1HÉT! - Jelenlegi ára: 8 999 Ft

Skullcandy AGENT fejhallgató fülhallgató eladó AKCIÓS áron! A termék vadonat új USA-ból érkezik, igy kérheted tetszőleges szinekben és mennyiségben! Kb. 5 munkanap és itt is van a trendi, vagány kiváló minöségű skull candy agent füles! Az akció korlátozott ideig tart!!
Leírás:
Agent, azaz ügynök. Ez a fejhallgató olyan tiszta és intenzív zenehallgatást tesz lehetővé, melyet még James Bond is megirigyelne. Minden zenei stílushoz ajánljuk. A fejre tökéletesen illeszkedik, kényelmes és stabil viselet jellemzi.
Hangszóró átmérő: 40mm
Mágnes típus: NdFeb
Frekvencia tartomány: 18-20K Hz
Max. bemeneti teljesítmény: 30mW
Kábelhossz: 1. 2m
Csatlakozó típus: 3. 5mm aranyozott
A márkát 2003-ban Park Cityben alapították, ami snowboardos berkekben egy sokatmondó helyszín, 2002-ben még a Téli Olimpiának is otthont adott a síterep. Az alapító Rick Alden neve az induláskor sem csengett már ismeretlenül a szakmában, mivel több snowboard versenyt is szervezett országszerte, illetve az első step in (felcsatolás nélkül rögzül a kötéshez a bakancs) szett megalkotásában is oroszlánrészt vállalt. Nem utolsó sorban bátyja, Dave, mint Burton pro szponzorált kereste a kenyerét. A Skullcandy a kezdetektől sokat merít a hip hop kultúrából, és az elmúlt 7 évben olyan nevek léptek a brand mellé, mint Mix Master Mike, a Beastie Boys villámkezű duplázó gépe, Mark Frank Montoya a profi snowboarder DJ, vagy Snoop Dog a westcoast rap legenda.
 Nézd meg a többi termékemet is!  


Jelenlegi ára: 8 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-04 23:15
. Új Skullcandy Agent Fejhallgató 4 féle AKCIÓ 1HÉT! - Jelenlegi ára: 8 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése